Iltalehti ”viha-analysoi”: maahanmuuton kustannukset mysteeri

Valhemediat valmistutuvat matu-kriittisten puolueiden sisäänmarssiin. Vai kuinka muutoin voi selittää sen, että Iltalehtikin kirjoittaa realistiseen sävyyn asiasta, josta se on tähän asti vaiennut kuin muuri,

Suomesta lorvipaikkaa vonkuva matu osoittaa kiitollisuuttaan Suomelle. Matujen keskisormet maksavat suomalaisille veronmaksajille vuosittain mysteerimäärän miljardeja.

Valhemedia Iltalehti kysyi valtiolta, kunnilta ja Kelasta, paljonko turvapaikanhakijoista ja pakolaisista aiheutuva kustannus on. Pakolaisen ja turvapaikanhakijan määritelmä on edelleen hämärän peitossa.

Totuus maahanmuuton todellisista kustannuksista on se, että sitä ei kukaan tiedä.

Koko pakka ollaan pantu niin sekaisin, että laskutoimituksesta on tehty mahdoton. Tosiasia kuitenkin on se, että matutus on isoa bisnestä ja siitä hyötyvät mm. vok-bisnestä pyörittävät isot järjestöt.

Ei investoimisessa sinäänsä mitään pahaa ole, jos rahat investoidaan niin, että niillä myös tienataan jotain ja investointi palautuu investoijalle vaurautena. Matu-bisneksessä valitettavasti tästä ei ole kyse.

Maahanmuutto on mitä todennäköisimmin yksi huhtikuun eduskuntavaalien tärkeimmistä teemoista. Äänestäjän kannalta on ikävää, ettei Suomen virkamieskunta ja poliitikot ole saaneet aiheesta aikaiseksi tolkullista laskelmaa.

Samalla voidaan unohtaa hallituksen toive ”tosiasioihin pohjautuvasta” keskustelusta.

Lähde: Iltalehti

Kirjoita kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.